09/O3/2019

Kaas- en
Wijnavond


Zaal de Verrekijker

Verrekijker 1
8750 Wingene

Volwassenen: 18 €
Kinderen: 9 €
Steunkaart: 5 €
Aanvang: 18u30

Schrijf je in!

Help mee

Word sponsor van een kindje in India. 150 euro per jaar en laat een straatkind naar school gaan. Een kind dat anders op straat opgroeit en waarschijnlijk in de misdaad, de prostitutie en of slachtoffer van drugs wordt.

Europa sluit de grenzen, wij sluiten onze ogen niet. Help ons ter plaatse een mooie toekomst uitbouwen voor deze kinderen. Wij zorgen ervoor dat zij later op de reguliere arbeidsmarkt terechtkunnen in hun land. Dankzij Uw giften blijft U meewerken aan een sociaal rechtvaardige wereld. VZW Kindia is erkend en alle giften kunnen afgetrokken van de belastingen. Neem uw tijd en maak kennis met onze VZW en het werk dat wij doen.

Geef elk kind kans om kind te zijn

Het kind behoort onder alle omstandigheden tot de eersten die recht hebben op bescherming en hulp. Het kind moet beschermd worden tegen alle vormen van verwaarlozing, wreedheid en uitbuiting. Van alle kwetsbare groepen zijn kinderen de meest fragiele. Hun rechten worden al te vaak over het hoofd gezien. Samen met Kindia kunt u er iets aan doen. Via Kindia geeft u kinderen de kans om volop kind te zijn. U helpt kinderen om zich te ontplooien in een wereld die hun rechten respecteert. U helpt de vicieuze cirkel van de armoede te doorbreken.

Structurele steun dankzij Sponsor Ouderschap

Voor amper € 0,41/0,57 per dag (€ 150 per jaar voor een kind onder 12 jaar, € 210 boven 12 jaar ) steunt u een kind. Uw bijdrage gaat integraal naar de opleiding van het kind. U steunt dus het kind op lange termijn, waardoor uw Kind meer kansen krijgt op een beter leven.

Een persoonlijke band met een kind in India.

Als Sponsorouder krijgt u het symbolische peterschap van een kind in India. Een kind met een naam en een gezicht. U krijgt de kans om een individuele band te creƫren met een kind. Elk jaar krijgt U een foto en een tekening.

Contact
Dedeyne Therese
Bruggestraat 30 8700 Tielt
T 051/46.67.08
M 0479/95.14.82
@ therese.dedeyne@telenet.be

Met dank aan onze Sponsorouders:
Via Dmos gestorte bedragen:
Ashalayan: 7.140 €
Bongaon: 11.085 €

Eenmalige sponsor

Naast de sponsoring via "foster" ouders hebben wij een grote behoefte aan budgetten voor de bouw van scholen en andere. Wij hebben bijvoorbeeld het naaiatelier waar meisjes opgeleid worden tot naaister of breister.

Het project werd gestart in het gedeelte "Pilkhana" van het Howrah district. Pilkhana is één van de armste gebieden van het district en de mensen leven er in verregaande armoede. Achtien meisjes leren er het vak van kleermaakster en breister. Deze meisjes komen uit de geheel onderste lagen van de bevolking. Met de afdeling kleermaken werd in januari 2009 opgestart, de afdeling breien startte in juni 2009. De cursus omvat zowel theoretische als praktische gedeeltes.

Na het succesvol beƫindigen van de cursus krijgen de meisjes hun naai- of breimachine mee als "opstart". Voor dit project alleen hebben wij ongeveer 6500 Euro/jaar nodig. Wij willen hierbij ook een warme oproep richten naar de serviceclubs. Wij komen ons project graag bij U ter plaatse voorstellen.

Eénmalige sponsoring is meer dan welkom, er wordt een attest voor aftrek van de belastingen afgeleverd. Wij garanderen een budgetbewaking ter plaatse. Ons rekeningnummer: 979-5783915-04

Projecten

lees meer

Bongaon

Renovering school
54 sponsorknderen

lees meer

Ashalayam

Huis van hoop
41 sponsorknderen

lees meer

Howrah

Opstart naaischool
in sloppenwijk Howrah

lees meer

Saraswatipur

Bouw schooltje
met de steun van Kindia